En liten resurssvacka

Såhär står det till just nu: Två medlemmar studerar fortfarande långt uppe i Österbotten. En medlem arbetar för fullt på sitt kandidatarbete i Åbo. En medlem skall åka på studieresa till Sydafrika i 2½ månad. Det blir alltså bara två aktiva medlemmar kvar i februari.

Dessutom har vi fortfarande ingen producent, och även om vi förut gjorde det jobbet själv, är det lite för mycket att ta itu med just nu. Vi gör det som är nödvändigt för att hålla igång föreningen och den kreativa glöden. Vi skall t.ex. ha årsmöte imorgon och workshop med Camilla Hellberg på söndag.

Med andra ord: en svacka i den offentliga verksamheten. Det här betyder beklagligen, tyvärr, också att vi inte kommer att ordna en läsning av Vaginamonologerna i år. Trots att det är festår för V-Day. Trots att det redan blivit litet av en tradition. Trots att ämnet fortfarande är lika angeläget som alltid.

Om någon annan känner för att arrangera ett V-Day evenemang deltar vi gärna, som back-up, som läsare, vad som helst. Men att starta allt från början… blir för mycket för oss. Och lite sent vid det här laget. Tyvärr.

Kanske vi kunde göra något annat. Vi får se.

 

Please like & share:

Lämna en kommentar